NAŠI PREDAVAČI

Naši predavači i treneri su vodeći profesionalci koji jedinstvenom kombinacijom znanja, stručnosti i iskustva oblikuju samu budućnost poslovne zajednice.

Upoznajte AmChamps predavače i trenere, pročitajte njihovu kratku biografiju, saznajte koje su im oblasti interesovanja i koje savete bi dali našim mladim liderima promene.

DAVID BANJAI

BALL PACKAGING EUROPE

David je trenutno na poziciji direktora fabrike Ball Packaging Europe, Beograd doo, gde je odgovoran za operativne rezultate kompanije u jugoistočnoj Evropi.Glavne oblasti interesovanja su mu razvoj ljudi, promovisanje moderne proizvodne kulture i podrška inicijativama za poboljšanje lokalnog poslovnog okruženja. Član je Upravnog odbora AmCham-a.

MARIJA DESIVOJEVIĆ CVETKOVIĆ

DELTA HOLDING

Marija je u kompaniji Delta Holding od 2008. godine, na mestu direktora divizije za proizvodnju hrane, a od marta 2012. kao potpredsednik kompanije. Zadužena je za razvoj i strategiju poslovanja, kao i sektore informacionih tehnologija, korporativnih komunikacija i projekat "Mladi lideri".

MIŠA LUKIĆ

PUBLICIS GROUP SERBIA

Miša je predsednik Upravnog odbora Publicis Group Serbia: Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Publicisi Equinox Communications. Osnivač je Leo Burnett-a, jedne od najuspešnijih i najnagrađivanijih srpskih agencija u poslednjoj deceniji. Član je Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji i jedan od osnivača AmCham-a u Srbiji i Crnoj Gori.

SANJA MILAKOVIĆ

EXECUTIVE GROUP

Sanja je partner u Executive Group, jednoj od vodećih agencija za integrisane komunikacije u Srbiji. Sanja se pridružila Executive Group timu na samom početku osnivanja agencije i od tada je radila na razvoju integrisanog portfolia komunikacionih usluga i baze klijenata, koji između ostalog uključuju vodeće svetske brendove kao što su Philip Morris, Nestle, IKEA, AVON, Vip mobile, Erste banka, etc.

STACEY KENNEDY

PHILIP MORRIS INTERNATIONAL

Stacey je u aprilu 2013. imenovana za generalnog direktora Philip Morris International za Jugoistočnu Evropu, koji obuhvata osam tržišta. Prethodno, ona je bila na poziciji potpredsednika PMI Strategije prodaje sa sedištem u Švajcarskoj, gde je bila instrumentalna u uvođenju potpuno novog načina funkcionisanja Sektora za prodaju i marketing. Stacey je na poziciji Predsednika AmCham-a.

ŽELJKO TOMIĆ

OSA RAČUNARSKI INŽENJERING

Željko je 1989. godine je, sa još dva partnera, osnovao privatno preduzeće „OSA – Računarski inženjering“ doo, jedno od prvih 100 privatnih preduzeća registrovanih u bivšoj Jugoslaviji. Od 1990. godine do danas je direktor kompanije OSA – Računarski inženjering. Prethodno je bio zaposlen u elektrotehničkoj radnoj organizaciji „Svetlost“ na mestima šefa gradilišta, upravnika gradnje idirektora elektroproizvodnje.

VLADAN ŽIVANOVIĆ

NCR

Vladan je generalni direktor kompanije NCR u Srbiji. Pre dolaska u NCR, Vladan je bio direktor sektora prodaje u kompaniji SAGA. Sa preko 15 godina iskustva u IT industriji, Vladan zna kako da vodi tim koji pruža i integriše najsavremenija IT rešenja koja omogućavaju kompanijama da ostvare uspešan rast i poslovnu izvrsnost.