NAŠI PREDAVAČI

Naši predavači i treneri su vodeći profesionalci koji jedinstvenom kombinacijom znanja, stručnosti i iskustva oblikuju samu budućnost poslovne zajednice.

Upoznajte AmChamps predavače i trenere, pročitajte njihovu kratku biografiju, saznajte koje su im oblasti interesovanja i koje savete bi dali našim mladim liderima promene.

ANDREA BRBAKLIĆ

ERSTE BANK

Andrea radi u Erste Banci u Srbiji na poziciji izvršnog direktora Sektora komunikacija i ljudskih resursa. Bila je jedan od suvlasnika i direktor agencije za komunikacijski menadžment, Pristop. Kao savetnik za komunikacije učestvovala je u mnogim značajnim procesima privatizacije i transformacije.

ALEKSANDAR RUŽEVIĆ

COCA-COLA HELLENIC

Aleksandar je generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora. Na ovu poziciju došao sa mesta generalnog direktora Pivare Skoplje, u zajedničkom vlasništvu Coca-Cola Hellenic Grupe i Heinekena. Aleksandar je radio u timu prodaje u Coca-Cola Hellenic i bio je na dužnosti komercijalnog direktora u Srbiji od januara 2006. do kraja 2010.

BRANISLAV SAVIĆ

BALL PACKAGING EUROPE

Branislav je novi direktor fabrike Ball Packaging u Srbiji. On se 2004. godine  prvi put pridružio ovoj kompaniji kao inženjer i deo projektnog tima odgovornog za izgradnju beogradske fabrike.

DRAGOLJUB DAMLJANOVIĆ

SCHNEIDER ELECTRIC

Dragoljub Damljanović diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu i po obrazovanju je inženjer elektrotehnike. Karijeru je započeo kao profesor na Politehničkoj Akademiji u Beogradu. Nakon toga prelazi u Elektrodistribuciju Beograd kao dizajner, gde kasnije postaje direktor Odeljenja za javnu rasvetu, a nedugo zatim i direktor za investicije. Godine 2004. započinje svoju karijeru u kompaniji Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru, a od februara 2016. prelazi na novu dužnost potpredsednika za energetski biznis za region Jugoistočne Evrope. Predsednik je Francuske komore u Srbiji.

MILOŠ ĐURKOVIĆ

HEWLETT PACKARD

Miloš je direktor kompanije Hewlett Packard Srbija od oktobra 2010. Više od 20 godina radi u IT industriji, od čega više od 10 godina u vodećim svetskim IT kompanijama. Bio je šef predstavništva kompanije Cisco Systems, odgovornih za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije i generalni direktor IBM Srbije pre nego što je došao na vodeće mesto u Hewlett Packard-u.


MIODRAG KOSTIĆ

MK GROUP

Miodrag je jedan od vodećih poslovnih ljudi, ne samo u Srbiji, već i u regionu, i predsedavajući MK Group, jedne od najvećih vertikalno integrisanih poljoprivrednih korporacija u Evropi. Glavne poslovne delatnosti holdinga su poljoprivreda i proizvodnja šećera. Ekonomista po obrazovanju, Miodrag je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

NIKOLAOS DIMITRIADIS

SHEFFIELD UNIVERSITY

Dr. Dimitriadis se bavi primenom neurološke i bihevioralne nauke u oblasti marketinga, komunikacija i liderstva više od decenije. Svoj doktorat i MBA stekao je na Univerzitetu Sheffield. Trenutno se nalazi na poziciji direktora za razvoj na Executive Development institutu u okviru Međunarodnog fakulteta Univerziteta Sheffield.

TANJA TATOMIROVIĆ

MICROSOFT

Tanja se bavi komunikacijama više od 15 godina i trenutno se nalazi na poziciji direktora za korporativne komunikacije u kompaniji Microsoft Srbija. Od jula 2007. do decembra 2008. godine, bila je menadžer za odnose s javnošću u Odboru direktora „HIP-Petrohemije“ Pančevo. Pre toga bila je prvi savetnik – portparol Republičkog trgovinskog suda Srbije.

ZOJA KUKIĆ

STARTIT

Zoja je glavni urednik i menadžer portala Startit.rs. Kao diplomirani ekonomista fascinirana je time kako startapi menjaju menadžment kao nauku i krše "knjiška" pravila. Prethodno je radila kao menadžer projekta na Danima karijere i kao rukovodilac projekta Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje.

SLOBODAN ĐINOVIĆ

ORION TELEKOM

Slobodan je jedan od pionira bežičnog Interneta na tržištu Srbije i osnivač kompanije Media Works 2000. godine, koja je postala jedna od vodećih internet provajdera u Srbiji. U 2010. godini kompanija je spajanjem sa internet provajderima Sezampro i Neobee Net, promenila ime u Orion Telekom.