NAŠI TRENERI

Naši predavači i treneri su vodeći profesionalci koji jedinstvenom kombinacijom znanja, stručnosti i iskustva oblikuju samu budućnost poslovne zajednice.

Upoznajte AmChamps predavače i trenere, pročitajte njihovu kratku biografiju, saznajte koje su im oblasti interesovanja i koje savete bi dali našim mladim liderima promene.

BLAŽENKA ŽAKULA

DELHAIZE SERBIA

Blaženka Žakula je saradnik za trening u kompaniji Delhaize. Diplomirala je na Odseku Psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Master studije završila iz oblasti psihologije ličnosti. Od 2009. godine radi u ljudskim resursima Delhaize Srbija na poziciji trenera i bavi se kreiranjem, izvođenjem i evaluacijom treninga.

EDIN VELJOVIĆ

PwC

Edin je viši konsultant i predavač u okviru PwC Akademije iz oblasti Menadžerskih veština. Edin ima veliko iskustvo i u kreiranju programa obuka i držanju predavanja iz oblasti strategije poslovanja, strateškog upravljanja ljudskim resursima, marketing strategije i strategije društveno odgovornog poslovanja, preduzetništva, inovacija i veština za unapređenje lične efikasnosti.

EVICA KUČ

BOŠ

Evica je menadžer poslovnih komunikacija u Beogradskoj otvorenoj školi. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, a student je master studija Teorija kulture i roda. Radila je u Direkciji za rodnu ravnopravnost, u okviru Ministarstva rada i socijalne politike.


TIJANA MIJALKOVIĆ

BOŠ

Tijana Mijalković je jedna od najuspešnijih debaterki u Srbiji. Osvajala je brojne svetske i evropske debatne turnire, a već godinama je angažovana kao glavni sudija na turnirima na evropskom nivou. Učestvovala je na brojnim javnim debatama, a kao jedan od glavnih trenera u Otvorenoj komunikaciji (Debatna mreža Srbije) priprema svetski uspešne debatere za pravilno strukturisanje govora, argumentaciju, postavljanje pitanja i davanje odgovora. Bogato trenersko iskustvo crpi iz rada sa različitim ciljnim grupama u Srbiji i regionu, a bila je PR Evropskog debatnog unverzitetskog prvenstva.

MIA MELEGI

Ernst & Young

Od 2014. godine, Mia radi u kompaniji Ernst & Young Beograd kao saradnik u oblasti ljudskih resursa. Njene dužnosti uključuju organizaciju obuka, regrutaciju i selekciju kandidata, koordinaciju ACCA i drugih stručnih ispita i koordinaciju rada pripravnika. Rođena je 1992. godine u Smederevu. Diplomirala je na Beogradskoj bankarskoj akademiji.

SONJA JOVANOVIĆ

ERNST & YOUNG

Sonja se pridružila kompaniji Ernst & Young Beograd 2008. godine, kao pomoćnik direktora za ljudske resurse. U toj ulozi, ona je odgovorna za razvoj HR strategije, korporativne HR programe, usaglašavanje sa statutarnim i regionalnim standardima, treninge razvoja liderstva i tima, izbor zaposlenih, budžetiranje, kao i za mnoge druge oblasti rada.

TAMARA TOMOVIĆ

MIND PROTECT

Dr Tamara Tomović je osnivač i vlasnik kompanije Mind Protect. Od 1995. bila je na rukovodećim pozicijama u kompanijama ICN Galenika, Servier, Janssen Cilag divison of Johnson&Johnnson i Astellas. Bila je Country Manager za Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku za Janssen Cilag division of Johnson&Johnson.