NAŠI PREDAVAČI

Naši predavači i treneri su vodeći profesionalci koji jedinstvenom kombinacijom znanja, stručnosti i iskustva oblikuju samu budućnost poslovne zajednice.

Upoznajte AmChamps predavače i trenere, pročitajte njihovu kratku biografiju, saznajte koje su im oblasti interesovanja i koje savete bi dali našim mladim liderima promene.

ALEKSANDAR HANGIMANA

MANPOWER GROUP

Aleksandar je regionalni direktor kompanije ManpowerGroup od 2012. Pod njegovim rukovodstvom ogranak kompanije u Srbiji je zabeležio brzi rast, te postavio za cilj proširenje poslovanja na Balkanu i implementaciju humanih korporativnih vrednosti. 2015. ManpowerGroup je peti put za redom proglašena jednom od najetičnijih svetskih kompanija, a prema listi Fortune i jednom od najpoželjnijih kompanija u industriji.

ALEKSANDAR RUŽEVIĆ

COCA-COLA HELLENIC

Aleksandar je generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora. Na ovu poziciju došao sa mesta generalnog direktora Pivare Skoplje, u zajedničkom vlasništvu Coca-Cola Hellenic Grupe i Heinekena. Aleksandar je radio u timu prodaje u Coca-Cola Hellenic i bio je na dužnosti komercijalnog direktora u Srbiji od januara 2006. do kraja 2010.

GORAN DULIĆ

NELT

Goran je započeo svoju karijeru u Neltu pre punih 15 godina. Njegov karijerni razvoj je pratio razvoj kompanije. Od Komercijaliste na terenu, Key Acount Managera za Top kupce, National KA Managera, Portfolio Managera, Division Managera do Business Unit Managera, pozicija na kojoj danas radi, stekao je ogromno znanje i iskustvo kako u prodaji tako i vodjenju prodajne organizacije.

GORANA GOLUBOVIĆ VUKSANOVIĆ

MK GROUP

Gorana se više od šest godina nalazi na poziciji direktora sektora za ljudske resurse MK Group i zadužena je za oblikovaje i unapređenje ljudskih resursa kroz odabir, edukaciju i razvoj kadrova. Na nivou MK Group koordinira aktivnosti vezane za interene komunikacije, korporativnu društvenu odgovornost i Fondaciju Magnet za ljubav. Radila je u kompanijama ASSECO SEE i Eagle’s Flight.

MARKO MILANKOVIĆ

NELT

Od 2012. Marko vodi sektor za komunikacije Nelt-a, jedne od najvećih distributvnih i logističkih kompanija u regionu.Već 20 godina Marko se bavi marketingom, produkcijom i komunikacijama, kao vlasnik svoje advertajzing agencije Soul Flower, ali i na pozicijama kao što su izvršni direktor za marketing i PR Državne lutrije Srbije i direktor marketinga i PR-a MTV Adria.

MIODRAG KOSTIĆ

MK GROUP

Miodrag je jedan od vodećih poslovnih ljudi, ne samo u Srbiji, već i u regionu, i predsedavajući MK Group, jedne od najvećih vertikalno integrisanih poljoprivrednih korporacija u Evropi. Glavne poslovne delatnosti holding-a su poljoprivreda i proizvodnja šećera. Ekonomista po obrazovanju, Miodrag je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

NATAŠA SEKULIĆ

IBM

Nataša je imenovana za nacionalnog menadžera za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju u IBM-u u aprilu 2014. godine. Pre preuzimanja ove pozicije one je bila COO za Jugoistočnu Evropu i Rumuniju u IBM-u, kao i IA generalnog direktora u Srednjoj i Istočnoj Evropi, gde je uspešno vodila različite programe i projekte, a radila je i kao savetnik uprave za strateška i taktička pitanja.

NIKOLAOS DIMITRIADIS

SHEFFIELD UNIVERSITY

Dr. Dimitriadis se bavi primenom neurološke i bihevioralne nauke u oblasti marketinga, komunikacija i liderstva više od decenije. Svoj doktorat i MBA stekao je na Univerzitetu Sheffield. Trenutno se nalazi na poziciji direktora za razvoj na Executive Development Institut u okviru Međunarodnog fakulteta Univerziteta Sheffield.

NIKOLA ELEZOVIĆ

NELT

Nikola je trenutno na poziciji menadžera moderne trgovine za Srbiju u kompaniji Nelt. On se pridružio kompaniji prošle godine, a pre toga je radio za jednu od najvećih FMCG kompanija u celom svetu - Procter & Gamble. Tokom karijere bio je zadužen za najveće kupce u Srbiji, osim toga bio je zadužen za tržišta Makedonije i Crne Gore kao menadžer distribucije i operacija.

STEFAN LAZAREVIĆ

NCR

Stefan je viši regionalni direktor NCR-a za Europu, Bliski istok i Afriku. Pre dolaska u NCR, bio je državni sekretar u MTTT-u zadužen za IT, telekomunikacije i poštanske usluge. Stefan ima solidno tehnološko obrazovanje, imajući u vidu da je završio studije na ETF-u, Univerzitet u Beogradu.

ZORAN PETROVIĆ

RAIFFEISEN BANK

Zoran je iskusan bankar, bogatog profesionalnog znanja i međunarodne ekspertize, koji je karijeru započeo u Ekonomskom institutu u Beogradu, nakon čega je proveo devet godina na različitim pozicijama u Sektoru za poslovanje sa privredom i Sektoru sredstava i investicionog bankarstva u Jugobanci. Raiffeisen banci se pridružio 2001. godine, gde je nakon višegodišnjeg rada na visokim rukovodećim pozicijama, 2013. godine preuzeo poziciju predsednika Izvršnog odbora, a 2016. godine i finansijskog direktora (CFO) banke. Zoran je predsednik Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji, kao i član Upravnog odbora Udruženja banaka Srbije. Zaslužan je za uvođenje dinarske referentne stope – Belibor i Beonia, a takođe je dao ključni doprinos razvoju Forex tržišta u Srbiji.

ŽELJKO VUJINOVIĆ

MICROSOFT

Željko je generalni direktor Microsoft Srbija i Crna Gora odgovoran za razvoj tržišta i Microsoft poslovanja u dodeljenom području. Pre ove uloge Željko je bio generalni direktor IBM Srbija, Crna Gora, Makedonija i Albanija. Sa 15 godina iskustva u IT industriji Željko ima duboko razumijevanje IT trendova i zna kako voditi transformacione projekte.

ŽIVORAD VASIĆ

CROWNE PLAZA

Živorad je potpredsednik Delta Holdinga i generalni direktor Crowne Plaza Beograd. Bio je na čelu tima koji je vodio otvaranje novog hotela Crowne Plaza Beograd. Od otvaranja hotela on ga uspešno vodi, a za svoj rad nagradjen je nagradom za Menadžera godine SAM-a kao i Platinum nagradom za najboljeg hotelskog menadžera u Srbiji.