MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 12/11/2019

Okrugli sto o sudskoj praksi u poreskoj oblasti

Dana 12. novembra 2019. godine u prostorijama AmCham-a održan je Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti poreskog postupka i poreske administracije, sa ciljem pronalaženja odgovora na pitanja koja izazivaju nedoumice privrede i formulisanja predloga za unapređenje efikasnosti pravosuđa.

kliknite za više informacija

DATUM : 12/06/2019

Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti izvršenja

Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti izvršenja predstavlja nastavak saradnje AmCham-a sa Ministarstvom pravde i predstavnicima pravosuđa u okviru serije diskusija o unapređenju pravosuđe, a na osnovu rezultata godišnjeg istraživanja AmCham-a o poverenju i zadovoljstvu investitora.

kliknite za više informacija

DATUM : 15/03/2019

Okrugli sto na temu dodatnog finansiranja sa OPIC-om i EXIM-om

Predstvnici AmCham kompanija članica okupili su se na okruglom stolu sa predstavnicima Prekomorske korporacije za privatne investicije (OPIC) i Američke banke za izvoz i uvoz (EXIM) kako bi razgovarali o dostupnim finansijskim proizvodima kao što su krediti i garancije, osiguranja za političke rizike i podrška za investicione fondove, a koji pomažu američkim preduzećima da se prošire na tržišta u razvoju.

kliknite za više informacija