MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 27/08/2018

Obuka o suzbijanju nelegalne trgovine putem interneta

U toku trodnevne obuke o suzbijanju nelegalne trgovine putem interneta, prisutni iz Poreske uprave, Poreske policije i Tržišne inspekcije imali su priliku da čuju korisne informacije od stručnjaka iz ove oblasti, Branka Stamenkovića, zamenika republičkog javnog tužioca i Dragana Jovanovića, zamenika načelnika Odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP-a.

kliknite za više informacija

DATUM : 30/05/2018

Seminar o zaštiti podataka o ličnosti u radnim odnosima

Pomoćnica generalnog sekretara iz kancelarije Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Nevena Ružić, predstavila je AmCham članovima osnovne postulate usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti lica u vezi sa obradom podataka o ličnosti (GDPR - General Data Protection Regulation) u oblasti radnih odnosa.

kliknite za više informacija

DATUM : 17/01/2018

Predstavljen novi Zakon o elektronskom poslovanju

Predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija održali su prezentaciju novousvojenog Zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju na skupu, koji je okupio članove AmCham regulatorne grupe za digitalnu ekonomiju.

kliknite za više informacija