MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 02/10/2018

MPC Properties počeo gradnju Navigator Business Centra 2

Kompanija MPC Properties počela je 20. septembra realizaciju još jednog važnog projekta. Na Novom Beogradu je svečano položen kamen temeljac na mestu izgradnje Navigator Business Centra 2, novog poslovnog objekta klase A. Vrednost investicije procenjuje se na više od 45 mil EUR, a otvaranje objekta planirano je za prvi kvartal 2020. godine.

kliknite za više informacija

DATUM : 24/09/2018

Proslava 20 godina postojanja Gi Group-e

Gi Group je proslavila 20 godina globalnog i 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Proslava pod nazivom Next20 je organizovana u Beogradu uz prisustvo mnogobrojnih klijenata, partnera i saradnika koji su se okupili kako bi proslavili ovaj značajan jubilej.

kliknite za više informacija

DATUM : 18/09/2018

Kampanja „Magnet za ljubav” uspešno završena

U Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu počela je sa radom prva magnetna rezonanca, vredna 100 miliona dinara. Na taj način je završena kampanja „Magnet za ljubav“, koju su pokrenule kompanije MK Group & TDE Services, uz podršku Naftne industrije Srbije, Pokrajinske Vlade Vojvodine i velikog broja korporativnih i privatnih donatora.

kliknite za više informacija

DATUM : 09/07/2018

Saradnja MK Group i Victoria Group

Kompanija MK Group je započela proces preuzimanja bankarskih kreditnih potraživanja prema članicama Victoria Group. Sa kreditorima Victoria Group, MK Group je potpisala ugovor o preuzimanju njihovih kredita i očekuje se da će taj proces biti okončan u najskorijem roku.

kliknite za više informacija