MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 24/05/2019

Srđan Popov novi direktor kompanije Jadran

Novi direktor iza sebe ima blizu tri decenije iskustva kao rukovodilac, izvršni direktor, poslovni konsultant, mentor i projekt menadžer. Tokom karijere bavio se razvojem, restrukturiranjem i reorganizacijom poslovnih, proizvodnih i informacionih sistema i upravljanjem promenama.

kliknite za više informacija

DATUM : 14/05/2019

Eurobank – najaktivnija emisiona banka u Srbiji

Program za podsticanje trgovine (TFP) Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) nagradio je Eurobank kao najaktivniju emisionu banku u Srbiji petu godinu zaredom. Eurobank se u TFP program EBRD-a za podsticanje trgovine uključila 2011. godine i od tada podržava izvozno-uvozno poslovanje svojih klijenata.

kliknite za više informacija

DATUM : 13/05/2019

HResurs 2.0 – Moć povratne informacije

Prvo okupljanje HResurs 2.0 programa održalo se u prostorijama kompanije PriceWaterHouseCoopers (PWC) , na kojoj su Miro Smolović, lider PwC Akademije i Milica Zec, lider odeljenja za obuku i razvoj kompanije Sitel, održali radionicu na temu „Moć povratne informacije“.

kliknite za više informacija