MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 15/03/2019

Okrugli sto na temu dodatnog finansiranja sa OPIC-om i EXIM-om

Predstvnici AmCham kompanija članica okupili su se na okruglom stolu sa predstavnicima Prekomorske korporacije za privatne investicije (OPIC) i Američke banke za izvoz i uvoz (EXIM) kako bi razgovarali o dostupnim finansijskim proizvodima kao što su krediti i garancije, osiguranja za političke rizike i podrška za investicione fondove, a koji pomažu američkim preduzećima da se prošire na tržišta u razvoju.

kliknite za više informacija

DATUM : 22/02/2019

AmChamps 2019: Liderstvo i Razvoj porodičnog biznisa

Polaznici AmChamps programa imali su priliku da svoje treće okupljanje provedu razgovarajući sa Jelenom Pavlović, predsednicom AmCham-a i Odbora direktora Philip Morris-a za Jugoistočnu Evropu o liderstvu, a sa osnivačima i predstavnicima TeleGroup-a, Dianom Gligorijević i Aleksandrom Vratonjić Gligorijević, o razvoju porodičnog biznisa.

kliknite za više informacija