MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 25/06/2019

AmChamps 2019 - Svečana dodela diploma

Učesnicima šeste generacije AmChamps programa svečano su uručene diplome za redovno pohađanje prvog i osnovnog dela programa. Ove godine je u redovnom delu programa učestvovalo 25 mladih menadžera iz AmCham kompanija članica, u ulozi mentora i 25 studenata, kao mentija.

kliknite za više informacija

DATUM : 21/06/2019

Telenor pustio u rad prvu 5G baznu stanicu

Puštanjem u rad prve 5G bazne stanice u Srbiji u Naučno – tehnološkom parku Beograd, kompanija Telenor kreirala je 5G okruženje koje od danas mogu koristiti domaće i strane kompanije, startapovi i studenti tehničkih fakulteta za razvoj rešenja na tehnologiji budućnosti.

kliknite za više informacija

DATUM : 19/06/2019

Raiffeisen banka pozvala sve startap kompanije da uzmu učešće u „Elevator Lab Challenge“ projektu

Počele su prijave za drugi „Elevator Lab Challenge“, čiji je organizator Raiffeisen Bank International (RBI). Ove godine će akceleratorski program imati regionalni karakter i realizovaće ga Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, u potrazi za fintek startapima u ove tri zemlje, uključujući i Crnu Goru i Sloveniju.

kliknite za više informacija

DATUM : 12/06/2019

Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti izvršenja

Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti izvršenja predstavlja nastavak saradnje AmCham-a sa Ministarstvom pravde i predstavnicima pravosuđa u okviru serije diskusija o unapređenju pravosuđe, a na osnovu rezultata godišnjeg istraživanja AmCham-a o poverenju i zadovoljstvu investitora.

kliknite za više informacija