MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 04/10/2018

WineCham u Kraljevskoj vinariji

Šesti u nizu WineCham, u saradnji sa WineQ - centrom vinske kulture i Udruženjem vinara Šumadije, je ovoga puta održan u Kraljevskoj vinariji, a predstavnici AmCham kompanija članica i naši dragi gosti obišli su crkvu Svetog Đorđa na Oplencu, kuću kralja Petra, i uživali u izuzetnim vinima Šumadije i prigodnoj gozbi.

kliknite za više informacija

DATUM : 03/10/2018

Predstavljanje izmena i dopuna Zakona o porezima na imovinu

Prvi put posle četiri godine, nacrt izmena i dopuna poreskih propisa su bili otvoreni za javnu diskusiju sa poslovnim sektorom, a članice AmCham-a su imale priliku da u direktnom razgovoru sa pomoćnikom ministra finansija Draganom Demirovićem i članovima njegovog tima čuju obrazloženja izmena Zakona o porezima na imovinu, daju komentare i ukažu na probleme iz prakse.

kliknite za više informacija

DATUM : 02/10/2018

MPC Properties počeo gradnju Navigator Business Centra 2

Kompanija MPC Properties počela je 20. septembra realizaciju još jednog važnog projekta. Na Novom Beogradu je svečano položen kamen temeljac na mestu izgradnje Navigator Business Centra 2, novog poslovnog objekta klase A. Vrednost investicije procenjuje se na više od 45 mil EUR, a otvaranje objekta planirano je za prvi kvartal 2020. godine.

kliknite za više informacija

DATUM : 27/09/2018

Okrugli sto o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju

Predstavnici članica AmCham-a imali su priliku da u toku izrade Nacrta diskutuju o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju koje se planiraju za usvajanje od strane Vlade do kraja 2018. godine. AmCham-ovi predstavnici aktivno učestvuju u izmenama i dopunama ovog Zakona a okrugli sto je poslužio da se članice u ranoj fazi definisanja izmena regulative upoznaju sa glavnim intencijama izmena i utiču na njihovu sadržinu.

kliknite za više informacija

DATUM : 24/09/2018

Proslava 20 godina postojanja Gi Group-e

Gi Group je proslavila 20 godina globalnog i 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Proslava pod nazivom Next20 je organizovana u Beogradu uz prisustvo mnogobrojnih klijenata, partnera i saradnika koji su se okupili kako bi proslavili ovaj značajan jubilej.

kliknite za više informacija

DATUM : 18/09/2018

Kampanja „Magnet za ljubav” uspešno završena

U Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu počela je sa radom prva magnetna rezonanca, vredna 100 miliona dinara. Na taj način je završena kampanja „Magnet za ljubav“, koju su pokrenule kompanije MK Group & TDE Services, uz podršku Naftne industrije Srbije, Pokrajinske Vlade Vojvodine i velikog broja korporativnih i privatnih donatora.

kliknite za više informacija