MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 18/12/2018

Prezentacija Poglavlja 27: Koraci prema EU

Predstavnici više od 20 AmCham kompanija članica okupili su se, 18. decembra 2018. godine, na Prezentaciji Poglavlja 27: Koraci prema EU. Gosti AmCham-a bili su Ivan Karić , državni sekretar Ministarstva životne sredine i šef Pregovaračke grupe 27, Radmila Šerović, načelnica Odeljenja za upravljanje otpadom i Darinka Borčević, iz Odeljenja za Evropske integracije u Ministarstvu.

kliknite za više informacija

DATUM : 09/12/2018

Nova radna mesta u 2019.

Veliki broj kompanija članica AmCham Srbija, koje posluju u 18 različitih sektora, planira nova zapošljavanja koja će zavisiti od rezultata poslovanja u 2018. godini. Čak 96 odsto kompanija-članica Američke privredne komore ne koristi ni jednu subvenciju ni za zapošljavanje, ni za investicije, a dve trećine kompanija nemaju ni jednog zaposlenog na minimalnoj zaradi.

kliknite za više informacija