Date: 02/07/2015

APLICIRAJ za AMCHAMPS Letnju školu - PLANIRAJ svoju karijeru!

Pozivamo studente Beogradskog univerziteta starosti do 25 godina da budu deo edukativnog programa pripreme se za prodor na tržištu rada

Ko su učesnici?

Učesnici AMCHAMPS Letnje škole će postati 20 najambicioznijih studenata do 25 godina, koji suna poslednjoj godini fakulteta, ili na postdiplomskim studijama Univerziteta u Beogradu, a koji posvećeno planiraju svoje karijere i voljni su da uče i prihvataju i rešavaju izazove.

Šta je to AMCHAMPS Letnja škola?

Polaznici kursa će tokom AMCHAMPS letnje škole imati priliku da nauče kako da se izdvoje od konkurencije prilikom portage za poslom i na samim intervjuima, kako da se koncentrišu na osobine koje kompanije traže među tek diplomiranim studentima. Predavanaj i redionice u letnjoj školi pokrivaju širok spektar poslovnih tema kao što su marketing i prodaja, komunikacija, liderstvo, menadžment ljudiskih resursa i preduzetništvo. Ovo iskustvo će svim polaznicima pomoći da razmeju poslovne procese i svoje razumevanje tržišta rada kojem pristupaju.

Kako radimo?

Sa jedinstvenim izborom predavača, Letnja škola predstavlja jedan od ključnih elementa u neformalnom obrazovanju studenata - priliku da uče od članova AMCHAMPS Alumni kluba, menadžera i studenata iz AMCHAPMS generacija 2014. i 2015.

Interaktivna predavanja i radionice o različitim poslovnim temama biće održavane svakog radnog dana od 31. avgusta do 11. septembra 2015. godine, od 16:00 do 18:00 u prostorijama AmCham (Smiljanićeva 24).

Radom na individualnim i timskim zadacima učesnici će skupljati bodove i biti rangirani na rang listi. Tri najbolja učesnika AMCHAMPS Letnje Škole biće nagrađeni direktnim plasmanom i učeščem u AMCHAMPS generaciju 2016.

Kako da se prijavite?

Ako ste zainteresovani da pohađate predavanja i radionice na AMCHAMPS Letnjoj školi i smatrate da biste se dobro uklopili, bilo bi nam zadovoljstvo da pročitamo vašu prijavu. Prijavu možete da pošaljete na amchamps@amcham.rs, najkasnije do 25. jula 2015.