Date: 29/02/2016

AmChamps veče za motivaciju i druženje sa Živoradom Vasićem

Učesnici AmChamps generacije 2016 imali su priliku da se druže sa Živoradom Vasićem, Generalnim direktorom Crowne Plaza hotela u Beogradu

Uzbudljivu priču o Vasićevom profesionalnom putu, upotpunili su AmChampsovci sa dvadesetak pitanja o različitim aspektima u vezi sa ravnotežom koju pojedinac treba da pronađe između karijere i privatnog života.

Vasić je ponudio nekoliko saveta za goste: odvojiti vreme da strateški razmisle o svojim karijerama, da budu svesni činjenice da će u životu imati samo dve potencijalne šanse da značajno napreduju, a jedna od njih može da dođe čak u ranim fazama profesionalnog razvoja - tokom studija, kao i da će se u poziciji da imaju izbor u vezi sa karijerom i napredovanjem zapravo naći samo napornim radom, ali i uvek uz malo rizika.

Nakon razgovora i motivacionog dela večeri, Vasić je lično odveo goste na turu po hotelu, objašnjavajući celokupnu hotelsku industriju kroz različite apekte poslovanja i vođenja operacija u hotelu, od marketinga i prodaje, održavanja, događaja i banketa, recepcije i prijema, do kuhinje, restorana i barova. Posle obilaska hotela za goste je organizovan koktel.