Date: 16/04/2016

Trčimo za decu

Drugu godinu za redom, AmChamps Alumni klub organizovao humanitarnu akciju u okviru Beogradskog maratona

Nakon uspešno organizovanog Delikatesnog ponedeljka u martu 2016, još jedna AmChamps Alumni aktivnost pokrenuta je u cilju prikupljanja sredstava za SOS Dečije selo Kraljevo. Preko 180 polaznika i Alumnista AmChamps programa i zaposlenih u kompanijama članicama AmCham-a podržalo je inicijativu ,,Trčimo za decu“ kupovinom majica obezbeđenih od strane kompanije Clico. U okviru Beogradskog maratona 16.aprila, AmChamps Alumnisti i članovi AmCham-a učestvovali su u 5 km dugoj Trci zadovoljstva, na kojoj su im se pridružila i deca iz SOS Dečijeg sela Kraljevo. Druženje sa decom se, nakon trke, nastavilo šetnjom po Kalemegdanu.

Akcija ,,Trčimo za decu“ organizuje se drugu godinu za redom u okviru Beogradskog maratona. Prethodne godine na ovaj način sakupljeno je preko 160.000 RSD za pomoć Centru za integraciju mladih Svratište. Svi zainteresovani, bez obzira na članstvo u AmCham-u, još uvek se mogu priključiti ovogodišnjoj akciji kupovinom zvanične majice ,,Trčimo za decu“ po ceni od 1000 RSD, a sva prikupljena sredstva ove godine predstavljaće podršku velikom broju mališana koji odrastaju u SOS Dečjem selu Kraljevo.

Ukoliko i Vi želite da se priključite nastavku akcije pomoći SOS Dečijem selu Kraljevo , pošaljite mejl na info@amcham.rs, a AmCham tim će Vam se javiti sa svim relevantnim informacijama.

„AmChamps Alumni Klub“ okuplja polaznike prve i druge generacije obrazovnog programa “AmChamps – Mladi lideri promena”: mlade menadžere kompanija članica AmChama i odabrane studente Univerziteta u Beogradu, koji su uspešno pohađali ovaj program tokom 2014. i 2015. godine. Pored kontinuirane edukacije, deo misije kluba predstavljaju i humanitarne aktivnosti.