Date: 26/04/2016

AmChamps razvoj talenata

Održana NELT radionica u okviru AmChamps programa

Najnovija u nizu radionica ovogodišnjeg AmChamps programa održana je 26. aprila u prostorijama Ustanove kulture ,,Parobrod". AmChamps-ovci su već na samom početku dobili zanimljiv zadatak – umesto klasičnog predstavljanja, svaki AmChamps-ovac predstavio je svog para, navodeći i jedan epitet koji ga opisuje. Nakon predstavljanja, AmChamps-ovci suod kompanije NELT dobili zanimljive poklone.

U prvom delu radionice polaznici AmChamps programa imali su prilike da saznaju na koje sve načine kompanija NELT razvija svoje zaposlene, kakve stavove zauzima i čime se rukovodi u ovom procesu. U drugom delu učesnici su podeljeni u 4 grupe. Svaka grupa radila je na izradi razvojnog plana NN zaposlenog u određenom sektoru, imajući pred sobom njegove podatke, jače i slabije strane i potrebe kompanije. Na samom kraju, AmChamps-ovci su finalnim prezentacijama predstavili razvojne planove na kojima su radili.

Radionicu su održale Marina Mitić Jekić, HR direktorka kompanije NELT i Ana Marinković, talent menadžer ove kompanije, uz asistenciju Ivane Canić, NELT HR biznis partnera i ujedno i polaznice AmChamps 2016 programa.