Date: 11/05/2016

AmChamps i BOŠ radionica: Javni nastup

Uzbudljive i zahtevne vežbe unapredile veštine javnog nastupa AmChamps mladih lidera

Još jedna radionica u okviru AmChamps 2016 programa podelila je mlade AmChamps Lidere u dve grupe. Radionica o javnom nastupu održana je 10. i 11. maja u prostorijama Beogradske otvorene škole. Radionicu su vodile Evica Kuč, menadžer poslovnih komunikacija u Beogradskoj otvorenoj školi i Tijana Mijalković, jedan od glavnih trenera u otvorenoj komunikaciji (Debatna mreža Srbije).
Na samom početku istaknuto je da se 90% javnog nastupa odvija pre samog nastupa. U tom smislu, kao ključne vrednosti za uspešan javni nastup istaknute su dobra priprema i analiza publike. Izlaganje se nastavilo kroz priču o elementima i sredstvima javnog nastupa, vrstama izlaganja i ciljevima javnog nastupa. Vrhunac radionice predstavljale su kratke praktične vežbe na kojima su AmChamps-ovci imali prilike da na konkretan način unaprede svoje prezentacione veštine.
Tokom radionice AmChamps-ovci su dobili i niz praktičnih saveta koji će im biti od velikog značaja, naročito za pripremu njihovih predstojećih aktivnosti.