Date: 05/06/2016

AmChamps Tim Bilding

MK Grupa ugostila AmChamps-ovce na Kopaoniku

Od 3-5. juna 2016. održan je tradicionalni AmChamps tim bilding na Kopaoniku. Zahvaljujući gostoprimstvu MK grupe, AmChamps-ovci su tokom 3 dana imali prilike da uživaju u bogatim sadržajima hotela Grand and Spa.

Tim bilding otvorio je g. Miodrag Kostić, koji je AmChamps-ovcima održao predavanje u kom se osvrnuo na svoje životne uspehe, početak svoje karijere i sve ono što ga motiviše da i dalje velikim koracima gazi ka značajnim uspesima. Šetnja koja je planirana nakon toga otkazana je zbog lošeg vremena, pa su AmChamps-ovci nekoliko sati proveli uživajući u hotelskom spa centru. Nakon večere AmChamps-ovci su se uputili u kuglanu u kojoj su bili sve do ponoći, a najizdržljiviji od njih nastavili su druženje uz muziku i nakon toga.

Drugi dan tim bildinga obeležila je celodnevna radionica ,,Timski rad“, koju je održala Biljana Knežević Tošić iz kompanije Delhaize. Tokom ove radionice AmChamps-ovci su slušali o važnim elementima uspešnog timskog rada, dok su kroz praktične vežbe imali prilike da i sami usavrše svoje veštine rada u timu. Kasni popodnevni časovi bili su rezervisani za slobodne aktivnosti, a nakon večere za AmChamps-ovce je organizovana žurka u hotelskom klubu Havana.

U nedelju ujutru, nakon doručka i kratkog druženja na hotelskoj terasi, AmChamps-ovci su se uputili svojim kućama, a neki od njih su odlučili da ovaj dan iskoriste za izlet ili obilaske gradova u okolini Kopaonika.