Date: 24/06/2016

Završen prvi deo AmChamps edukativnog programa za 2016. godinu

Ovogodišnjim učesnicima AmChamps edukativnog programa diplome su uručene u rezidenciji gospodina Gordon Duguda Zamenika šefa misije Američke ambasade u Beogradu.

Prvi deo AmChamps programa, koji je sa radom počeo u januaru i koji je uključivao seriju predavanja, radionica i diskusija na različite teme u polju biznisa je sada zvanično završen.

Na ceremoniji dodele diploma učesnike programa su pozdravili Diana Gligorijević iz kompanije TeleGroup, član UO AmCham i Gordon Dugud Zamenik šefa misije Američke ambasade i Vera Nikolić Dimić Izvršni direktor AmChama, ističući vrednosti koje promoviše AmChamps program, kao što su edukacija i mentoring. U ime polaznika programa domaćinima se zahvalila Maja Pulević iz kompanije Represent Communications ističući da program u velikoj meri doprinosi ličnom i profesionalnom razvoju stvarajući zajednicu vrednih i uspešnih mladih ljudi u kojoj je mnogo lakše postići individualne ciljeve.

Deset parova iz generacije 2016. koji su postigli najbolje rezultate u prvom delu programa imaće priliku da tokom sledeća tri meseca rade na studiji slučaja koju je pripremila Coca-Cola Hellenic.