Date: 21/03/2017

Veče za motivaciju i druženje sa Živoradom Vasićem

AmChamps generacija 2017 imala je priliku da se druži sa Živoradom Vasićem, generalnim direktorom Crowne Plaze i potpredsednikom Delta Holdinga.

Vasić je otvorio veče uzbudljivom pričom o svojim profesionalnim počecima, odlasku u Ameriku i kako je boravak tamo potpuno promenio njegovo viđenje poslovanja i operacija u hotelijerstvu, istakavši da je morao konstanto da uči i da se usavršava, kao i da je za njegov uspeh u poslovnom svetu bilo potrebno mnogo napornog rada, ali i malo sreće.

Kako bi pokazao na koji način jedan hotel kao kompleksan sistem funkcioniše, Vasić je poveo AmChamps-ovce u obilazak hotela - od vip sale gde se održavaju banketi do kuhinje i barova. U obilasku su zaposleni u hotelu u kratkim obraćanjima objasnili iz prve ruke svoja zaduženja, linije raportiranja, funkciju nabavke, organizacije, prodaje itd.

Na kraju, Vasić je naveo neka osnovna pravila u hotelijerstvu, i posebno istakao koji su sve koraci bili potrebni njemu i njegovom timu da od Crowne Plaze načine jedan od najboljih hotela u regionu.

Posle ture po hotelu, gosti su uživali u VIP Lounge-u na specijalnom koktelu, priređenom u njihovu čast.