Date: 09/06/2017

AmChamps Kopaonik Tim bilding

Tim bilding za AmChamps generaciju 2017. održan je tradicionalno na Kopaoniku, uz podršku MK Grupe. Tokom tri dana AmChampsovci su bili gosti hotela Grand & Spa učestvujući u radnom delu programa i druženju, kao i pošumljavanju Kopaonika

Prvo predavanje je održala Gorana Golubović Vuksanović, direktorka korporativnih komunikacija u MK Grupi, o Upravljanju promenama kroz primere razvoja MK Grupe. Objašnjavajući princip stalne promene koji pre svega podrazumeva spremnost menadžmenta na stvaranje nove i dodatne timske sinergije kroz izazivanje promena, a zatim i adaptaciju u u poslovnim procesima i modelima rukovođenja, postavljanje ciljeva, načina donošenja odluka.

Nakon predavanja, ceo tim se prošetao do Markovog kamena, uživajući u lepoti krajolika. Za kraj prve večeri organizovano je timsko kuglanje takmičarskog karaktera.

Drugi dan boravka bio je posvećen boravku u prirodi. Prepodne je organizovana ekološka akcija „Kiseonik za Kopaonik“ (KO2P), na kojoj su AmChamps-ovci uz podršku domaćina iz MK Grupe i predstavnika lokalne zajednice zasadili 100 sadnica smrče i tako dali mali doprinos očuvanju životne sredine, a u popodnevnim časovima obišli su jedno od najlepših mesta na Kopaoniku, prirodni rezervat prve kategorije Metođe. Tokom pešačke ture od 2,5km učesnici su se upoznali sa biodiverzitetom rezervata i posetili crkvicu Sv. Metodija Olimpijskog i gejzir hladne vode u kanjonu Brzećke reke na visini od 1425m. Nakon napornog dana u prirodi, studenti i menadžeri su imali prilike da se opuste u hotelskom spa centru, a veče je bilo rezervisano za žurku u klubu Havana.