Date: 27/02/2018

Put uspeha sa Živoradom Vasićem

Peta generacija AmChamps-ovaca je imala priliku da učestvuje u inspirativnom razgovoru i druženju sa generalnim direktorom InterContinental grupe i potpredsednikom Delta Holdinga, Živoradom Vasićem.

Ovo motivaciono veče gospodin Vasić otvorio je kratkim osvrtom na svoju karijeru. Posebno je istakao svoje prvo radno iskustvo koje je stekao u Americi, gde je studirao i započeo svoj profesionalni put u hotelskoj industriji. On je naglasio da je najvažniji savet za sve mlade ljude kontinuirano obrazovanje i profesionalno usavršavanje jer je to preduslov za uspeh u životu. Predavač je učesnicima kroz lične primere pokazao da je za napredovanje u poslovnom svetu, pored ulaganja u sebe, podjednako važno i ulaganje u druge, kao i ostvarivanje kvalitetnih međuljudskih odnosa. U tom smislu je bitno i iskoristiti i jednu od najvećih koristi AmChamps programa, a to je umrežavanje - networking - povezivanje mladih studenata i menadžera kako međusobno tako i sa predavačima i trenerima sa programa.

U toku drugog dela druženja, gospodin Vasić je učesnicima AmChamps programa približio način funkcionisanja hotelske industrije, predstavio osnovna pravila pri vođenju jednog od najuspešnijih hotela u regionu, ali i korake koje je sam preduzeo kada je došao na čelo Crowne Plaza-e. AmChamps-ovcima je ova tema bila izuzetno interesantna tako da je ostatak večeri prošao u mnogobrojnim pitanjima i diskusiji sa gospodinom Vasićem.

Veče se završilo u VIP baru hotela, gde su učesnici programa uživali u prijatnoj atmosferi i koktelu koji je pripremljen specijalno za njih.