Date: 21/12/2018

Airport City Belgrade domaćin prodajne izložbe - Sredstva namenjena Fakultetu dramskih umetnosti

U prostoru Airport City Belgrade na Novom Beogradu, održana je prodajna izložba, a sva prikupljena sredstva namenjena su Fakultetu dramskih umetnosti (FDU).

Izložene fotografije nastale su u okviru projekta Film Set 2019, koji je nastao u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti. Naime, i FDU i ACB su građevinski simboli Novog Beograda i nalaze se u neposrednoj blizini.

Za ACB ova godina je protekla u znaku saradnje sa mladim kreativcima sa fakulteta Studenti su sa svojim mentorima dobili priliku da za potrebe ACB-a urade korporativni namenski film, neki od njih su to iskustvo iskoristili za magistarski rad, a za kraju godine urađen je kalendar Film set 2019.

Adir El Al, CEO AFI Serbia izjavio je ovom prilikom: “Bilo je to divno iskustvo i nadamo se obostrano ispunjavajuće i kao što vidite ovde veoma kreativno i na ozbiljnom profesionalnom nivou”.

Prostor biznis parka je bez ograničenja prepušten studentima katedre za kameru koji su pozvali svoje kolege bivše studente FDU, danas afirmisane glumce.

“Ovo je još jedan vredan kreativni rezultat, za studente FDU značajno iskustvo za njihove sutrašnje karijere, a za nas iz ACB-a zanimljiv projekat koji je omogućio studentima da se pre dobijanja zvanične diplome oprobaju na zadatku iz stvarnog korporativnog života” - istakla je Marina Deleon, savetnica za komunikacije ACB-a.

Za posetu izložbenom prostoru zainteresovani mogu da se jave na 011 2090525 i zakažu posetu.