Date: 15/04/2019

Speed Business Meeting - jačanje poslovnih veza četiri privredne komore

Predstavnici kompanija članica Američke privredne komore u Srbiji (AmCham), Francusko-srpske privredne komore (CCIFS), Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja (CANSEE) i Nordijske poslovne alijanse (NBA) sastali su se u hotelu Radisson Collection, na još jednom u nizu uspešnih brzih poslovnih sastanaka (Speed Business Meeting).

U ime poslovnih asocijacija, prisutnima je poželela dobrodošlicu Mirjana Dončić Beaton, direktorka CANSEE-a, čime je označen početak sastanaka. Preko 50 učesnika, članova četri poslovna udruženja, iz različitih sektora, imalo je priliku da, u razgovorima “jedan na jedan”, proširi svoju mrežu kontakata i da kroz ovaj format neformalnih sastanaka uspostavi osnov za buduću poslovnu saradnju.

Po okončanju sastanaka, za sve učesnike je organizovan networking koktel tokom kojeg su predstavnici kompanija imali priliku da nastave poslovno povezivanje i razmene dodatne informacije sa prisutnim sagovornicima.

Plan je da se ovaj vid saradnje komora nastavi kroz niz sličnih inovativnih formi sastanaka u kojima će kompanije biti u prilici da ostvare saradnju, razmenjuju svoja iskustva i najbolje prakse u cilju jačanja privrednog sektora u Srbiji. Predstavnici sva četiri udruženja složni su u oceni da ovakvi susreti doprinose dinamici poslovne saradnje njihovih članova, ali i jačaju sinergiju između samih komora.

Događaj je održan u partnerstvu sa hotelom Radisson Collection, Old Mill Belgrade.