Date: 24/04/2019

Kompanija Mercator-S nosilac žiga „Zaštićen potrošač“

Republička unija potrošača dodelila je IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima sertifikat „Zaštićen potrošač“ kao potvrdu najvišeg nivoa kvaliteta usluge. Kompanija Mercator-S je tako postala prvi trgovinski lanac u Srbiji koji je dobitnik ovog prestižnog sertifikata.

„Uradili smo sve neophodne provere i ustanovili da Mercator-S ima pravo da nosi oznaku „Zaštićen potrošač“. IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi na ovaj način dokazuju društvenu odgovornost u poslovanju, s posebnim naglaskom na brigu o svojim potrošačima“, rekao je Denis Perinčić, predsednik Upravnog odbora Republičke unije potrošača.

Žig „Zaštićen potrošač“ predstavlja garanciju da kompanija kontinuirano unapređuje i vodi brigu o korisnicima i ispunjava zahteve sertifikovanih međunarodnih standarda ISO 9001, 14001, 10002 i HACCP sistema.

„Veoma smo srećni zbog ovog priznanja, jer pokazuje da je naš tim potpuno usmeren na kvalitet usluge koju nudimo svim našim kupcima“, rekao je Slobodan Titin, direktor Sektora maloprodaje IDEA, u kompaniji Mercator-S.