Date: 22/05/2019

Borislavu Miljanoviću, direktoru Represent Systema, nagrada za životno delo “Srđan Đurić”

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) je na dodeli godišnjih nagrada PRiZnanje 2019, dodelilo dr Borislavu Miljanoviću, direktoru Represent Systema, nagradu „Srđan Đurić“.

Nagrada za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija „Srđan Đurić“ se dodeljuje kao posebno priznanje profesionalcima iz svih oblasti odnosa s javnošću i komunikacija. Borislav Miljanović se na početku zahvalio svima za dodeljeno priznanje, pa se obratio prisutnima:

"Srećan sam zbog ovog velikog priznanja, jer je najvažnija nagrada koju vam dodele ljudi iz profesije. A naša profesija je nepredvidiva, brza i promenljiva, to je jedna velika mašinerija i biznis koji se neprestano menja i razvija iz godine u godinu. Tako je i Represent System prateći trendove, vremenom od klasične PR agencije postao i digitalna agencija i na tom polju se i dalje razvija", počeo je svoje obraćanje direktor Represent Systema i dodao:

"Ja sam čovek vizije, volim da stvaram i uvek gledam napred. U tom smislu mi je posebno drago da su kolege iz struke prepoznale moje vizionarstvo pre svega, u poslu kojim se bavim. Neko i dalje PR shvata kao staru profesiju, a neko, kao što ga mi shvatamo, kao dinamičnu profesiju koja se neprestano menja", objasnio je Miljanović.

Potom se prisetio svog velikog prijatelja Srđana Đurića koji nas je prerano napustio, a ova nagrada upravo i nosi njegovo ime:

"Naročito mi je drago što ova nagrada za životno delo nosi ime mog kolege, poznanika i mogu slobodno da kažem i prijatelja Srđana Đurića, koji je meni pomogao i otvorio vrata BK televizije i omogućio da napravim lepu televizijsku karijeru, a sa druge strane ja njega podržao kao iskusniji u PR-u, kada je on od novinarstva pošao tim putem. To je čovek za čijeg života sam se s njim takmičio u dve stvari – profesionalizmu i dobroti. Zahvaljujem se još jednom svima na ovoj divnoj i važnoj nagradi."