Date: 03/09/2019

AmCham Member Benefit Program: Prisustvujte SEMPL konferenciji po specijalnoj ceni

Konferencija medijskih trendova SEMPL je međunarodno priznati obrazovni događaj koji u fokus postavlja aktuelna dešavanja u oblasti medija, marketinga i komunikacija u regionu.

Više od 1.200 eksperata medijske industrije iz celog regiona prisustvovaće SEMPL konferenciji u hotelu Bernardin u Portorožu, 28. i 29. novembra ove godine.

Zašto prisustvovati?

SEMPL okuplja na jednom mestu preko 30 govornika iz više od 10 zemalja, uključujući predstavnike brendova kao što su Facebook, IMA - C4 Capital, WARC, Discovery, Viber, Electrolux, MasterCard, The Drum, itd. Specijalni govornice na ovogodišnjoj konferenciji biće Jonathan MacDonald i Greg Satell - obojica rangirana među najboljim stručnjacima za transformaciju i inovaciju u svetu.

Kao član AmCham-a moći ćete da posetite SEMPL po specijalnoj ceni, koristeći promo kod - SEMPL_AmCham!

Promo kodovi važe samo za članove AmCham-a I to: 190 EUR + PDV ako prvi put posećujete SEMPL (puna cena je 260 EUR + PDV) i 360 EUR + PDV ako ste već imali priliku da prisustvujete SEMPL -u (puna cena je 520 EUR + PDV).

Molimo vas da imate u vidu da će promo kod važiti samo do 30.09.2019!

REGISTRUJTE SE ZA SEMPL KONFERENCIJU OVDE!

Bilo da želite da ostanete u koraku sa svetskim trendovima i inovacijama ili se zagledate u budućnost biznisa, savetujemo vam da nam se pridružite na SEMPL konferenciji!