KRIVA UČENJA

Redovni deo takmičenja

Redovni deo takmičenja (od januara do jula) za učesnike predstavlja priliku da čuju predavanja i učestvuju u diskusijama o ključnim poslovnim temama (koje drže iskusni menadžeri iz AmCham članstva), da prisustvuju radionicama koje će poboljšati njihove meke veštine (uz pomoć profesionalnih trenera), da čuju motivacionu i inspirativnu priču jedne uspešne osobe, da steknu detaljniju sliku o svetu medija (kroz posetu medijskoj kući), za umrežavanje na AmCham zvaničnim događajima (koktelima i Smart-ovima), da upoznaju biznis iz prve ruke (posetom kompaniji članici AmCham-a), da učestvuju u drugim vannastavnim aktivnostima (team building van Beograda) i da nauče više o američkoj poslovnoj praksi.

Polufinale

Nakon regularnog dela, polufinalisti (10 parova koji osvoje najveći broj bodova) će raditi na konkretnom zadatku - studiji slučaja, koja će biti predstavljena pred specijalnom Komisijom za ocenjivanje. U tom cilju, oni će imati priliku da pohađaju specijalno osmišljenu radionicu o veštinama prezentovanja. Dodatno, studenti polufinalisti će dobiti praksu u kompanijama članicama AmCham-a u trajanju od minimum mesec dana, dok će menadžeri dobiti mogućnost karijernog savetovanja.

Finale

Tri para koja najbolje napišu i predstave svoj projekat ulaze u finale. U tom trenutku, menadžeri zajedno sa studentima razvijaju specijalne projekte pod mentorstvom članova Upravnog odbora AmCham-a. Par koji pripremi najbolji projekat će biti proglašen pobednikom i biće mu dodeljena nagrada.

Nagrade

-Za sve učesnike

MBTI test ličnosti

-Za 10 menadžera (u polufinalu)

Karijerno savetovanje sa Jelenom Kralj, Pedersen & Partners

-Za 10 studenata (u polufinalu)

Praksa u kompanijama članicama AmCham-a

-Za 3 menadžera (u finalu)

Stipendije za Cotrugli Business School: MBA za najboljeg menadžera & moduli za ostale finaliste

-Za najboljeg studenta

–Učešće u Delta Holding programu zapošljavanja “Mladi lideri”

Kurs stranog jezika u Berlitz školi

Stipendija za modul @ Cotrugli Business School

-Za sve finaliste

Berlitz seminar poslovnih veština:

E-mailing i poslovna korespondencija

GENERACIJA 2015 - RAPORED

Da pogledate raspored aktivnosti AmChamps generacije 2015, sledite ovaj link.