ZAJEDNO PREDVODIMO PROMENU


Naši partneri su pravi lideri u svojim industrijama, koji prepoznaju značaj edukacije nove generacije mladih profesionalaca.

PARTNERI PROGRAMA

Atlantic Grupa je jedna od vodećih kompanija u oblasti robe široke potrošnje u regionu sa istaknutim brendovima kafe Grand kafa i Barcaffe, nekoliko brendova pića Cockta, Donat Mg, Cedevita, Kala i Kalnička, Karađorđe, portfeljom brendova slatkih i slanih grickalica Smoki, Najlepše želje, Štark i Bananica i brendom slanog premaza Argeta. Dodatno, Atlantic grupa ima širok dijapazon proizvoda za ličnu negu, a ima u sastavu i vodećeg hrvatskog proizvođača vitamina, minerala, suplemenata i OTC lekova, kao i vodećeg farmaceutskog lanca u Hrvatskoj pod Farmacia brendom. Dalje, Atlantic grupa proizvodi i distribuira vodećeg evropskog brenda u sportskoj ishrani – Multipower i ima snažno uporište na ruskom i CIS tržištu, sa portfeljom hrane za bebe pod Bebi brendom. Finalno, Atlantic grupa ima regionalnu i internacionalnu distribuciju mreža, kroz koju, pored svojih brendova, takođe distribuira i dijapazon proizvoda za spoljašnje partnere.
Sedište kompanije je u Zagrebu, dok je 19 proizvodnih postrojenja locirano u Hrvatskoj, Nemačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji. Atlantic Grupa ima u sastavu kompanije i predstavništa u 12 zemalja.
Ball Packaging Europe je jedan od vodećih proizvođača limenki za pića i ogranak Ball Korporacije, internacionalnog proizvođača pakovanja visokog kvaliteta. Radna snaga Ball Packaging Europe uključuje više od 2800 zaposlenih i rukovodi sa dvanaest proizvodnih postrojenja limenki za pića u Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Holandiji, Poljskoj i Srbiji.
Banca Intesa sadrži obimnu ponudu poslednjih bankarskih proizvoda, kombinovanu sa dobro razvijenom poslovnom mrežom – skoro 200 ogranaka u više od 110 gradova u državi. Banka takođe izvodi operacije internacionalnih plaćanja, internacionalnih kreditnih aktivnosti i stranih valuta i operacija razmene u zemlji na bazi licence, dobijene od Narodne banke Srbije.
Coca-Cola HBC Serbia je jedna od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena punionica Kompanije Coca-Cola. Kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman proizvoda za veliki broj potrošača u Srbiji, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.
TeleGroup je jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Osnovana je 1992. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom TeleGroup Limited. TeleGroup poslovnim korisnicima isporučuje kompletna ICT rešenja i softverske aplikacije i pruža usluge integracije telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture.
Gi Group HR Solutions d.o.o. posluje u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga kao i u različitim oblastima srodnih usluga. Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti tržišta rada u mogućnosti je da ponudi sveobuhvatna rešenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.
MK Group je holding kompanija u čijem se sastavu nalazi više od 35 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. U više desetina preduzeća MK Group na stalnim, honorarnim i sezonskim poslovima angažuje više od 4500 ljudi. Pored svojih osnovnih delatnosti poljoprivrede i industrije šećera, kompanija posluje i u oblasti mesne industrije i obnovljivih izvora energije, turizma i nekretnina.
Nelt pruža usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga. Sarađuje sa brojnim partnerima - velikim domaćim i međunarodnim kompanijama, distribuira proizvode poznatih svetskih kompanija kao što su: Procter & Gamble, Kraft Foods, Vriglei i SSL. Kompanija takođe sarađuje sa svim nacionalnim i međunarodnim trgovinskim lancima, trgovcima na veliko, malim i velikim privatnim radnjama, kioscima, apotekama, parfimerijama, benzinskim pumpama itd. Preuzimanjem novosadske kompanije mesa Neoplanta, Nelt je ušao u industriju proizvodnje hrane.
Nedeljnik je nedeljni magazin koji se publikuje u Beogradu od 2012. godine od strane nezavisne grupe novinara, koji su istovremeno osnivači magazina. Trenutni tiraž Nedeljnika je između 25000 i 30000 kopija, dok se prodaje oko 20000 kopija.
PriceWaterhouseCoopers je osnovan u Beogradu 2001. godine. Pružajući usluge u oblastima osiguranja, savetovanja, poreza i prava, pomažu klijentima da reše kompleksne biznis probleme i vidno istaknu njihovu mogućnost da izgrade vrednosti, upravljaju rizicima i poboljšaju performanse. Kombinacija lokalnih specijalista, koji imaju znanje lokalnih uslova i propisa, kao i internacionalnih savetnika, sa ekspertizom u oblastima sa kojima se susreće inostrana ekspertiza, kao i praksom u radu u srpskom okruženju, izvršava poslove kompanije u Srbiji.
Šefild Univerziteta je jedna od vrhunskih institucija u oblasti istaživanja, sa reputacijom svetski priznatog kvaliteta. Danas, sa skoro 24 000 studenata iz 124 zemlje, Šefild Univerzitet je popularan izbor među akademskim kandidatima. Povezujući Veliku Britaniju sa jugoistočnom i istočnom Evropom, City koledž pruža studentima jedinstvenu priliku da studiraju i steknu vrhunsku Britansku diplomu Šefild Univerziteta u bliskom okruženju.