ZAJEDNO PREDVODIMO PROMENU


Naši partneri su pravi lideri u svojim industrijama, koji prepoznaju značaj edukacije nove generacije mladih profesionalaca.

PARTNERI PROGRAMA

Atlantic Grupa je jedna od vodećih kompanija u oblasti robe široke potrošnje u regionu sa istaknutim brendovima kafe Grand kafa i Barcaffe, nekoliko brendova pića Cockta, Donat Mg, Cedevita, Kala i Kalnička, Karađorđe, portfeljom brendova slatkih i slanih grickalica Smoki, Najlepše želje, Štark i Bananica i brendom slanog premaza Argeta. Dodatno, Atlantic grupa ima širok dijapazon proizvoda za ličnu negu, a ima u sastavu i vodećeg hrvatskog proizvođača vitamina, minerala, suplemenata i OTC lekova, kao i vodećeg farmaceutskog lanca u Hrvatskoj pod Farmacia brendom. Dalje, Atlantic grupa proizvodi i distribuira vodećeg evropskog brenda u sportskoj ishrani – Multipower i ima snažno uporište na ruskom i CIS tržištu, sa portfeljom hrane za bebe pod Bebi brendom. Finalno, Atlantic grupa ima regionalnu i internacionalnu distribuciju mreža, kroz koju, pored svojih brendova, takođe distribuira i dijapazon proizvoda za spoljašnje partnere.
Sedište kompanije je u Zagrebu, dok je 19 proizvodnih postrojenja locirano u Hrvatskoj, Nemačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji. Atlantic Grupa ima u sastavu kompanije i predstavništa u 12 zemalja.
Elegantna Crowne Plaza Beograd je hotel u Beogradu sa 4 zvezdice i nudi kazino, grejani zatvoreni bazen i zajednički salon. Izgrađen u elegantnom stilu, smeštaj sadrži 416 soba. Među raznim sadržajima ovog hotela, naći ćete i skladište stvari, bankomat i lift.
Merck Sharp & Dohme (MSD) je američka multinacionalna farmaceutska kompanija i jedna od najvećih farmaceutskih kompanija na svetu. Globalni je lider u zdravstvu koji nudi inovativne lekove, vakcine, terapije, proizvode za zaštitu zdravlja životinja i rešenja.
Coca-Cola HBC Serbia je jedna od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena punionica Kompanije Coca-Cola. Kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman proizvoda za veliki broj potrošača u Srbiji, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.
TeleGroup je jedan od vodećih dobavljača informacionih i komunikacionih rešenja na tržištu Zapadnog Balkana. Osnovana u Ujedinjenom Kraljevstvu 1992. godine, danas uspešno posluje na širem tržištu EMEA-e kroz nekoliko podružnica sa sedištem u Londonu za operacije u Velikoj Britaniji i u Beogradu za operacije na zapadnom Balkanu. Kompanija pruža usluge dizajniranja i primene IKT rešenja, razvoja softverskih aplikacija, integracije video, multiskranskih i digitalnih medijskih sistema kao i integraciju telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture.
Gi Group HR Solutions d.o.o. posluje u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga kao i u različitim oblastima srodnih usluga. Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti tržišta rada u mogućnosti je da ponudi sveobuhvatna rešenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.
MK Group je holding kompanija u čijem se sastavu nalazi više od 35 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. U više desetina preduzeća MK Group na stalnim, honorarnim i sezonskim poslovima angažuje više od 4500 ljudi. Pored svojih osnovnih delatnosti poljoprivrede i industrije šećera, kompanija posluje i u oblasti mesne industrije i obnovljivih izvora energije, turizma i nekretnina.
U srcu akcije, gde je buka grada najjača, Mama Shelter je odabrala lokaciju u Beogradu. 125 soba je dizajnirao Jalil Amor koje se protežu  duž ulice Kneza Mihaila, glavne pešačke ulice. I dok Mama sve misli, ona vam pruža parking u tržnom centru Raijceva u kome se mama nalazi. Mama je popularna među čak i najozbiljnijim poslovnim muškarcima zbog svog Ateljea, velike sale za sastanke ili seminara.
Nedeljnik je nedeljni magazin koji se publikuje u Beogradu od 2012. godine od strane nezavisne grupe novinara, koji su istovremeno osnivači magazina. Trenutni tiraž Nedeljnika je između 25000 i 30000 kopija, dok se prodaje oko 20000 kopija.

PMI je vodeća svetska međunarodna duvanska kompanija, sa 6 od 15 najboljih svetskih brendova i proizvoda koji se prodaju na više od 180 tržišta. Philip Morris Srbija, jedna je od PMI podružnica, sa oko 900 zaposlenih u različitim funkcionalnim oblastima. Pored proizvodnje i prodaje cigareta, uključujući globalni brend cigarete broj jedan i drugih duvanskih proizvoda, PMI se bavi razvojem i komercijalizacijom. proizvoda sa smanjenim rizikom („RRPs“).
PriceWaterhouseCoopers je osnovan u Beogradu 2001. godine. Pružajući usluge u oblastima osiguranja, savetovanja, poreza i prava, pomažu klijentima da reše kompleksne biznis probleme i vidno istaknu njihovu mogućnost da izgrade vrednosti, upravljaju rizicima i poboljšaju performanse. Kombinacija lokalnih specijalista, koji imaju znanje lokalnih uslova i propisa, kao i internacionalnih savetnika, sa ekspertizom u oblastima sa kojima se susreće inostrana ekspertiza, kao i praksom u radu u srpskom okruženju, izvršava poslove kompanije u Srbiji.

Šefild Univerzitet
je jedna od vrhunskih institucija u oblasti istaživanja, sa reputacijom svetski priznatog kvaliteta. Danas, sa skoro 24 000 studenata iz 124 zemlje, Šefild Univerzitet je popularan izbor među akademskim kandidatima. Povezujući Veliku Britaniju sa jugoistočnom i istočnom Evropom, City koledž pruža studentima jedinstvenu priliku da studiraju i steknu vrhunsku Britansku diplomu Šefild Univerziteta u bliskom okruženju.