ZAJEDNO PREDVODIMO PROMENU


Naši partneri su pravi lideri u svojim industrijama, koji prepoznaju značaj edukacije nove generacije mladih profesionalaca.

PARTNERI PROGRAMA

Ball Packaging Europe je jedan od vodećih proizvođača limenki za pića i ogranak Ball Korporacije, internacionalnog proizvođača pakovanja visokog kvaliteta. Radna snaga Ball Packaging Europe uključuje više od 2800 zaposlenih i rukovodi sa dvanaest proizvodnih postrojenja limenki za pića u Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Holandiji, Poljskoj i Srbiji.
Coca-Cola HBC Serbia je jedna od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena punionica Kompanije Coca-Cola. Kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman proizvoda za veliki broj potrošača u Srbiji, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.
TeleGroup je jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Osnovana je 1992. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom TeleGroup Limited. TeleGroup poslovnim korisnicima isporučuje kompletna ICT rešenja i softverske aplikacije i pruža usluge integracije telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture.
Gi Group HR Solutions d.o.o. posluje u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga kao i u različitim oblastima srodnih usluga. Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti tržišta rada u mogućnosti je da ponudi sveobuhvatna rešenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.
MK Group je holding kompanija u čijem se sastavu nalazi više od 35 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. U više desetina preduzeća MK Group na stalnim, honorarnim i sezonskim poslovima angažuje više od 4500 ljudi. Pored svojih osnovnih delatnosti poljoprivrede i industrije šećera, kompanija posluje i u oblasti mesne industrije i obnovljivih izvora energije, turizma i nekretnina.
Nedeljnik je nedeljni magazin koji se publikuje u Beogradu od 2012. godine od strane nezavisne grupe novinara, koji su istovremeno osnivači magazina. Trenutni tiraž Nedeljnika je između 25000 i 30000 kopija, dok se prodaje oko 20000 kopija.
PriceWaterhouseCoopers je osnovan u Beogradu 2001. godine. Pružajući usluge u oblastima osiguranja, savetovanja, poreza i prava, pomažu klijentima da reše kompleksne biznis probleme i vidno istaknu njihovu mogućnost da izgrade vrednosti, upravljaju rizicima i poboljšaju performanse. Kombinacija lokalnih specijalista, koji imaju znanje lokalnih uslova i propisa, kao i internacionalnih savetnika, sa ekspertizom u oblastima sa kojima se susreće inostrana ekspertiza, kao i praksom u radu u srpskom okruženju, izvršava poslove kompanije u Srbiji.
CITY College, University of York Europe Campus je jedinstvena, međunarodna institucija sa sedištem u Solunu, koja okuplja studente iz više od 60 zemalja. Ovaj jedinstveni univerzitet član je prestižne Russell grupe, koja predstavlja 24 vodeća britanska univerziteta koji su zasluženi za najviše istraživačke i akademske standarde. Spajajući Veliku Britaniju sa jugoistočnom i istočnom Evropom, CITY College nudi studentima jedinstvenu priliku da da studiraju na vrhunskom britanskom nivou.

Philip Morris International (PMI) posluje u Srbiji kroz Philip Morris Operations a.d.(PMOP) i Philip Morris Services d.o.o (PMSE) i zapošljava oko 1000 ljudi širom zemlje.
Kompanija Merck Sharp & Dohme koja posluje u mnogim zemljama širom sveta je vodeća istraživačko-zdravstvena kompanija. Pored razvoja novih terapija koje tretiraju i sprečavaju bolesti sa ciljem da pomognu ljudima u nevolji, MSK je posvećena unapređenju zdravlja i blagostanja širom sveta.