SELEKCIONI TIM

Svaki učesnik AmChamps programa je pažljivo biran za izvrsnost. Naši konsultanti i selekcioni tim sastavljen od HR profesionalaca znaju da prepoznaju izuzetne ljude i identifikuju da li su njihova interesovanja, ličnost i dostupnost dobra preporuka učešće u AmChamps programu.

Upoznajte naš selekcioni tim.

ANJA ARSIĆ

GI GROUP

Anja se pridružila kompaniji GI Group HR Solution d.o.o. u septembru 2014. godine kao HR konsultant. Kao član sektora za regrutovanje i selekciju, zadužena je za masovnu regrutaciju nižeg nivoa pojedinaca i srednjeg menadžmenta, kao i za selekciju projekata za različite klijente. Tečno govori engleski, španski i rumunski jezik.

HRISTINA ŽIVKOVIĆ

GI GROUP

Hristina Živković se pridružila kompaniji Gi Group Solution d.o.o. u novembru 2011. godine kao konsultant pri regrutaciji i selekciji, dok je uporedo bila zadužena za sprovođenje specifičnih projekata. U 2015. godini, Hristina je svoju karijeru nastavila u IT kompaniji Mera Software Service kao HR stručnjak, a nakon toga u kompaniji Robert Bosch d.o.o. kao HR partner. U maju 2018. godine, vratila se u Gi Group-u i danas je zadužena za outplacement projekte, kao i za dizajn i razvoj projekata koji se tiču procena. Takođe, uključena je u projekte vezane za regrutaciju i selekciju, evaluaciju, comp&ben upitnike. Hristina je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Trenutno je na putu da dobije sertifikat za Gestalt psihoterapiju. Tečno govori engleski jezik.

MILENA MANOJLOVIĆ

GI GROUP

Milena je počela da radi u Gi Group HR Solutions-u u maju 2013. godine. Trenutno je na poziciji Senior HR Savetnika u Odeljenju za Regrutaciju i Selekciju i u potpunosti je odgovorna za izvršenje raznih izvršnih istraživanja i projekte regrutacije srednjeg nivoa u Srbiji i regionu. Milena ima izvrsno znanje lokalnog tržista i trendova, kao i veliko iskustvo u upravljanju projektima.

NIKOLETA ĐORĐEVIĆ

GI GROUP

Nikoleta se pridružila kompaniji Gi Group u junu 2021.godine. Kao Junior HR recruiter, odgovorna je za upravljanje projektima masovnih regrutacija i osim onih za niže pozicije, radi na posebnim selekcionim procesima i IT stručnjacima. Pre Gi Group-e, svoje regrutersko iskustvo je stekla u Kini dok je uporedo radila u školi kao predavač engleskog jezika za decu i regrutovala nastavnički kadar za javne i privatne škole. Završila je studije psihologije kao i NLP trenerski trening. Tečno govori engleski jezik.

SAŠA LALOVIĆ

GI GROUP

Saša se pridružila Gi Group HR Solustions u februaru 2019. godine na poziciji HR Konsultanta u sektoru za regrutaciju i selekciju. Zadužena je za selekcione procese i regrutaciju nižeg nivoa pojedinaca i srednjeg menadžmenta. Saša je diplomirala i masterirala psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Trenutno je na edukaciji za TA savetnika i psihoterapeuta u okviru Transakcione analize. Tečno govori engleski jezk.Saša se pridružila Gi Group HR Solustions u februaru 2019. godine na poziciji HR Konsultanta u sektoru za regrutaciju i selekciju. Zadužena je za selekcione procese i regrutaciju nižeg nivoa pojedinaca i srednjeg menadžmenta. Saša je diplomirala i masterirala psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Trenutno je na edukaciji za TA savetnika i psihoterapeuta u okviru Transakcione analize. Tečno govori engleski jezk.