Date: 12/04/2018

Business Garden Spring Party

Projekat Business Garden, jedinstvena moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, predstavljen je članovima Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) na koktelu koji je upriličen u hotelu Metropol Palace.

U elegantno uređenom ambijentu novootvorenog restorana “Twenty Two” na 10. spratu hotela Metropol Palace predstavnici kompanija članica AmChama, poslovnih partnera i prijatelja kompanije CBS International imalo je priliku da se upoznaju sa najnovijim u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“.


Prisutnim gostima su se obratili Branislav Savić, prvi potpredsednik AmCham-a koji je istakao da je “AmCham, kao organizacija posvećena poboljšanju i unapređenju poslovnog okruženja, sa ponosom i velikim zadovoljstvom pružila podršku predstavljanju projekta Business Garden koji doprinosi ostvarenju tog cilja”,

Takođe, ispred kompanije CBS International zvanicama se obratio Gili Dekel, Partner investitor i domaćin događaja, koji je sa ponosom najavio i predstavio sve prednosti koje će Business Garden ponuditi svojim zakupcima.

“Iza kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ stoji niz više nego uspešno realizovanih projekata u Srbiji kao što su prvi i jedini biznis park Airport City Belgrade, kondominijumi Central Garden i Voždove kapije, stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, a uskoro počinje izgradnja kondominijuma Wellport na Novom Beogradu. U okviru Central Garden-a, kao finalni segment investicije ukupne vrednosti od 150 miliona evra, počela je izgradnja jedine moderne poslovne zgrade u centru grada Business Garden, na prestižnoj lokaciji povezanoj sa bitnim institucijama, sudovima, glavnim saobraćajnicama i poslovnom zonom na Novom Beogradu. Osim što će biti jedna od retkih zgrada sa LEED sertifikatom u Srbiji, Business Garden obezbediće prijatan i komforan radni ambijent po najvišim svetskim standardima, fleksibilnost i funkcionalnost prostora koji se prilagođava delatnosti i potrebama zakupaca, kao i podzemni parking za zaposlene što je u centru grada prava retkost“, istakao je gospodin Dekel.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove prve moderne poslovne zgrade koja će se nalaziti na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila je konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Za sjajno raspoloženje i atmosferu nakon zvaničnog dela programa bio je zadužen bend Vasila Hadžimanova.