Date: 05/04/2021

CBS International nagrađen sa dva priznanja za najbolje u izboru “CIJ Awards Serbia 2021”

Konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe je po peti put nagrađena kao najbolja u konkurenciji domaćih i internacionalnih konsultanata prisutnih na našem tržištu.

Ovogodišnje glasanje i dodela nagrada za najbolje u oblasti nekretnina na srpskom tržištu - CIJ Awards Serbia 2021, koju već pet godina organizuje magazin CIJ, održano je usled pandemije u online format. Nominacije su ovog puta dodeljene u 17 kategorija.

CBS International je u ovogodišnjoj dodeli osvojio priznanja u kategorijama: Najbolja domaća konsultantska kuća za nekretnine i Najbolja konsultantska kuća za komercijalne nekretnine.

“Ono što nas čini naročito ponosnim na svoj rad, jeste da pored kompanijskih priznanja, kao najbolji u svojim kategorijama prepoznati su i projekti na kojima smo angažovani od najranije faze razvojnog konsaltinga, pa je nagrada za Najbolji luksuzni stambeni projekat dodeljena Skyline Belgrade stambenoj kuli, dok je prvi novobeogradski kondominijum Wellport nagrađen kao Najbolji stamben ikompleks na srpskom tržištu,” prokomentarisao je Goran Živković, direktor kompanije CBS International.
Dodela CIJ nagrada pokrenuta je još davne 2001. godine u centralno-istočnoj Evropi, a poslednjih pet godina pokriva i tržište Srbije.