Date: 06/04/2021

Gebrüder Weiss – sertifikovana kompanija po standardu ISO:14001

Kompanija Gebrüder Weiss je sertifikovana standardom koji garantuje poslovanje usaglašeno sa domaćim propisima zaštite životne sredine.

Gebrüder Weiss sledi ciljeve dugoročne strategije održivosti, a jedan od najvažnijih jeste smanjenje emisije CO2 za 10 procenata svake godine. U skladu sa tim, kompanija Gebrüder Weiss je u prethodnom periodu predstavila rešenja u pogledu zaštite životne sredine, pronalaženjem alternativnih načina za pokretanje vozila.

Sertifikat standarda ISO:14001 predstavlja potvrdu posvećenosti kompanije društvenoj odgovornosti, prema zaposlenima i prema okolini u kojoj posluje. Očuvanje životne sredine i neprekidno ulaganje u zaposlene je veoma važno za postizanje rezultata, što potvrđuje činjenica da je kompanija Gebrüder Weiss prethodnu poslovnu godinu okončala sa velikim uspehom, uprkos pandemijskoj krizi.
“Temelj tog uspeha su naši zaposleni, o čijem razvoju, edukaciji i bezbednosti brinemo svakog dana. Ovaj sertifikat je potvrda da smo na dobrom putu.”, istakla je Marija Dimitrijević, controlling, HSEQ Branch Management u kompaniji Gebrüder Weiss.