Date: 07/04/2021

A1 Srbija - Kompanija Vip mobile posluje pod novim brendom

A1 će korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo nudeći relevantne servise i tehnologije za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Kao velika internacionalna kompanija, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta. Dodatno, kompanija je najavila i značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, proširenju kapaciteta 4G mreže i još veće unapređenje data servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i u Vojvodini, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70 odsto mreže.

„Ponosni smo što je A1 Srbija upotpunila porodicu brenda A1 - pohvale lokalnom timu A1 za uspešan rebrending u ovako izazovnim vremenima. Ovo je poseban trenutak i za A1 Telekom Austria Grupu i za Srbiju. Od danas službeno poslujemo pod jednim doslednim, moćnim brendom na svih sedam tržišta.”, izjavio je Thomas Arnoldnee, CEO A1 Telekom Austrija Grupa.

Kompanija će nastaviti da aktivno razvija i pokreće projekte posvećene ljudima i društvu u celini, doprinoseći sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine. Promena imena kompanije ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera.