Date: 16/04/2021

Eurobank zlatni sponzor regionalne konferencije “Money Fair 21”

Eurobank je zlatni sponzor konferencije „Money Fair 21“, jednog od centralnih događaja u svetu finansija na Zapadnom Balkanu. Fokus ovogodišnje konferencije bila je pandemijska kriza.

Na panelu pod nazivom „Odgovor finansijskog sektora i banaka na Covid-19 krizu” govorila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank a.d. Beograd.

„Prethodna godina je društvu i privredi donela nove i neočekivane izazove, ali odgovorna ekonomska politika, niska inflacija i stabilan finansijski sistem omogućili su pravovremen i adekvatan odgovor na njih. Takođe, izmenjene okolnosti su nas podstakle da preispitamo prioritete u poslovanju i preusmerimo strateška opredeljenja, odnosno da ubrzamo optimizaciju poslovnih procesa i usredsredimo se na implementaciju digitalnih rešenja i dalju digitalizaciju poslovanja“, istakla je Slavica Pavlović.

Konferenciju „Money fair 21” otvorila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, a na ostalim panelima učestvovali su istaknuti donosioci odluka iz sveta finansija, bankarstva, osiguranja i tehnologije.