Date: 23/09/2021

Ognjen Colić novi partner advokatske kancelarije Gecić Law

Advokatska kancelarija Gecić Law objavila je da je Ognjen Colić postao partner. Ognjen se 2016. godine pridružio timu Gecić Law, čime je proširen spektar usluga u oblasti korporativnog prava, kao i dodatno afirmisane zajedničke vrednosti.

Ognjenova karijera obuhvata više od 15 godina profesionalnog iskustva u Srbiji i širom Zapadnog Balkana, a podrazumeva i pionirski rad na najznačajnijim privatizacijama i M&A transakcijama u regionu i na najvećim projektima u oblastima energetike, rudarstva, maloprodaje, kao i u prehrambenoj industriji, informacionim tehnologijama i marketingu.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što Ognjen postaje novi partner. On je već uveliko poznat i cenjen pravni stručnjak, koji je poslednjih godina svojom kreativnošću, izuzetnom posvećenošću i razvojem jakog tima, uspeo da ode i korak dalje u postizanju značajnih rezultata za naše klijente i za unapređenje i razvoj kancelarije.“, ovim povodom je izjavio osnivač i partner kancelarije Gecić Law, Bogdan Gecić.

Ognjen Colić je izjavio: „Velika je čast postati partner u advokatskoj kancelariji koja ostvaruje najbrži rast u regionu. Ovo je ostvarenje sna za svakog advokata i radujem se nastavku saradnje sa kolegama na daljem razvoju kancelarije.“